ЕКИП

ЕКИП


Екипът на "Супер саунд" е създаден на базата на опитни специалисти в дългогодишната музикална и озвучителна дейност. В професионалната си биография те имат стотици проведени концертни турнета и участия в почти всички градове на България и някои европейски страни. Над 20 професионални DJ, аниматори и парти водещи.

DJ JakeUp

Hip-Hop & RnB, Trap, Deep House, Commercial, NuDisco, Dance.

Георги Лилов познат повече като (DJ JakeUp), вече няколко години развива успешно своята DJ-ска кариера, както клубно, така и в така наречената ''PRIVATE PARTY'' сфера. Характерните за него богата селекция от музика и безупречна психологическа оценка на публиката превръщат всяко негово парти в незабравим купон изпълнен с положителни емоции. Стиловете музика, в които се изявява са Club, Hip-Hop, RnB, Trap, BG (българска музика), Comercial music, Dance, NuDisco, Deep House.

DJANE Helly

Dance, Commercial, Hip-Hop,RnB, Deep House, Nu-Disco, Indie Dance

Михаела. Лилова а.к.а. Хели е родена 1991г в гр. София. Първите и музикални изяви стартират в края 2010, като караоке водещ и впоследствие - DJ на рождени дни, фирмени партита, абитуриентски балове, сватби и др. По-сериозната ѝ клубна кариера започва, едва след като завършва висшето си образование по икономика, в края на 2014г. През април 2016, Djane Helly се класира на първо място в Деветия национален конкурс - SPS DJ 2016, категория ''freestyle'' и става първата жена победител в оспорваното съревнование за диджеи. Младата артистка печели също така и наградата на публиката. Стиловете музика, с които Helly работи са dance, комерс, хип-хоп, RnB, бг музика, deep house, nu-disco, indie dance.

DJ Stanx

Deep House/Nu Disco, Hip Hop, RnB, Trap, Dance Music, Pop-Folk

Калоян Станев, по-познат като Stanx, е диджей и музикален продуцент от Бургас, като от скоро работи и по столичните клубове. Типично за него е модерното Deep House/Nu Disco звучене, но в работата си той не се ограничава само до тях. Други стилове, с които работи са хип-хоп & RnB, Trap, комерсиална музика, както и поп-фолк. Тайната формула, с която селектира музиката си, гарантира луд купон и танци до зори!

DJANE Sunny

Pop-Folk, Dance, Retro, Commercial, BG

Професионален DJ и водещ (английски език). Dj Sunny работи повече от 4г. в entertainment индустрията. Зад гърба си има множество мероприятия, балове, частни партита и клубни участия. Позната е в сферата с изключителната си екстравагантност и настроение. Стиловете музика, в които се изявява са: Pop-Folk, Dance, Retro, комерсиална, клубна и българска музика.

DJ VLADO

Поп-фолк, руска музика, комерс, рок, ретро, българска музика

Владимир Стойчев - DJ VLADO е професионален DJ и водещ.
Последните 7г., активно развива кариерата си в клубни и частни партита в цяла България.
Сватбените тържества са негова запазена марка. Един от най-търсените в сферата. С харизмата си и дългогодишният опит DJ VLADO успява да направи от всяко събитие истински купон. Стиловете музика, в които е неговата стихия са: поп-фолк, руска музика, комерс, ретро, рок, БГ.

DJ Kriss

Поп-фолк, руска музика, комерс, рок, ретро, българска музика

Кристиян Костадинов - DJ Kriss е професионален DJ и озвуител.
Професионалният му опит включва повече от 5г. в ангажименти по озвучаване на концерти, събития и DJ изпълнения.
Освен в частните мероприятия ,DJ Kriss се изявява успешно и в клубната сцена.
Работи в редица барове в София и летните ни курорти.
Стиловете музика, които са неговата сила са : POP-FOLK, Serbian hits, Greek hits, комерсиална музика.