Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/djproeuj/supersound.bg/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2715

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/djproeuj/supersound.bg/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2719

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/djproeuj/supersound.bg/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3615
Сватбен Диджей | Supersound.bg

Сватбен Диджей

Сватбен диджей

какво е да си сватбен диджей

Да си сватбен диджей си е призвание. И мисия. Много е забавно. И ангажиращо. Емоционално. И напрегнато. Да си сватбен диджей означава, че ставаш част от най-важният ден за не едно и две семейства. Както и за техните най-близки хора. Ако си свършиш работата добре – ще те запомнят. Ако не го направиш добре – пак ще те запомнят. Сватбеният диджей обича близкият контакт с хората. Традициите, обичаите и ритуалите. Игрите. Обича да забавлява хората с думи, не само с музика. Обича дори напрежението, което неминуемо съпътства подготовката и изпълнението на сватбеното тържество. За него също има сватбена треска. Няма нито един сватбен диджей, който да не е бил истински емоционален и развълнуван по време на работа. Защото сватбата е едно от най-важните житейски събития. Защото за всяка булка това е денят, за който мечтае от малка и е планувала и подготвяла цял живот. Не е допустимо да бъде провален.

да различаваме сватбен диджей и клубен такъв

Заради всичко изброено по-горе сватбеният диджей е такъв, какъвто е. Освен ако младоженците не искат сватбата да протече строго музикално без абсолютно никаква намеса от страна на дисководещия, водене на събитието дори и минимално е необходимост. Клубният диджей много често не борави с микрофон, не говори, не поздравява и най-малкото няма и понятие от сватбени ритуали, кумова реч и първи сватбен танц. Ако при избора си сте се спрели на клубен диджей за Вашата сватба, но все пак искате тя да протече традиционно, с много ритуали, весели игри и закачки със сигурност ще имате нужда от водещ. Тоест е необходимо да ангажирате и втори човек. Това от разбира се води до допълнителни разходи и време за срещи и уточнения и с него. Сватбеният диджей от своя страна успешно и с удоволствие комбинира и двете функции. Той се е профилирал като такъв, защото само подбирането и пускането на музика не е достатъчно за пълното му удовлетворение от свършената работа.

как да станеш сватбен диджей

Всеки диджей тръгва от някъде. Най- често като наблюдател. Ако си решил да се пробваш като такъв най-вероятно имаш поне един познат действащ дисководещ и се навърташ често покрай него на участия. Сватбите са открояващо се звено в професията. Няма написани правила как се става диджей изобщо, нито как се става точно сватбен диджей. Няма формула, която да следваме. Има желание. И отдаденост. Има талант. Има много практика. И много преживени сватби (не само собствени, разбира се ) Да станеш сватбен диджей може да бъде еднакво трудно и лесно. Всичко зависи от това колко го искаш и малко повече от това, колко го можеш. Защото тук, както и за много други професии само желанието не е достатъчно. Казваме сватбен диджей, защото не просто ще седиш зад пулта и ще пускаш музика. Сватбата е еднократно събитие за голяма част от двойките. Или поне така се приема към момента на техния брак. Човекът, който подсигурява музиката за празненството е ключов елемент в събитието. Сватбеният диджей в повечето случаи е и водещ на сватбата. С микрофон в ръка той посреща гостите, младото семейство и техните кумове. Провежда всички предварително уговорени ритуали и игри. За целта освен да познаваш добре и отблизо българските традиции и сватбени ритуали, е необходимо доста старание и работа по техниката на говор и добрата дикция. Няма успешен сватбен диджей, който да фъфли и мънка на микрофона.

как да си изберем сватбен диджей

Ако е вярна максимата, че „Човек и добре да живее се жени“ , значи на всеки му идва моментът да каже голямото ДА пред закона, семейството и приятелите. По дългия път на организирането на това велико събитие започват и мъките в търсенето на най-подходящото…. всичко. Тук ще се спрем само на сватбеният диджей и как да открием тази важна личност. Сватбени диджеи има много. Безспорно е не само важно, но и задължително да бъде избран точният човек за точно Вашата сватба. Ние разполагаме с екип от професионалисти, които имат зад гърба си завиден опит в провеждането на всякакви мероприятия. Някои от тях са избрали да се профилират именно във воденето и озвучаването на сватби. Първото, което ще направим когато ни потърсите ще бъде да уговорим лична среща с Вас. На тази среща Вие ще ни разкажете за вижданията и очакванията си как да протече сватбеният ден, какви са музикалните нагласи – Вашите и на близките Ви. Ще разберем дали ще заложите на чувството за хумор и веселите игри, или предпочитате по-стегнато и стилно да протече събитието. Така ще разберем кой сватбен диджей е най-подходящият за лично Вашето тържество. Ще Ви дадем ценни насоки и предложения, ако нямате ясна представа какво и как искате да се случва. Сватбеният диджей е човекът, който основно ще се грижи за настроението в празничният ден, затова е важно да има взаимно доверие. Доверете ни се, за да бъде Вашето тържество уникално и незабравимо.

сватбеният диджей – инструкции за употреба

Безспорно изборът на сватбен диджей е дълъг. И труден. Може да се наложи да проведете повече от една срещи преди да сте сигурни, че това е Вашият човек. При добро стечение на обстоятелствата е възможно и да уцелите в десятката още от първият път. Когато вече сте сигурни, че подбора е приключил и сте абсолютно и сто процентово убедени, че сватбеният диджей, който ангажирате е точният за целта, идва ред на втора среща с него. Тук вече трябва да сте абсолютно откровени и да не спестявате нищо. Не се притеснявайте да споделите всичко, дори и най-щурите си идеи. Дори и да имате по-нестандартни желания. Обсъдете всичко. До най- малките подробности. Направете списък с желаната музика за празника. И последно, но не по важност – не чакайте до последния момент. Нека и той има достатъчно време за подготовка. Това е Вашият сватбен диджей. Човекът, който ще бъде до вас и ще направи празника Ви незабравим. Нека бъде наясно с всичките Ви желания, за да останете доволни, а той – удовлетворен от свършената работа. Не забравяйте, че за него няма да бъдете просто още едно сватбено видео в колекцията. За него Вашата сватба също ще бъде уникална и неповторима. За това е избрал тази професия – да бъде сватбен диджей.

какво е да си сватбен диджей

да различаваме сватбен диджей и клубен такъв

как да станеш сватбен диджей

как да си изберем сватбен диджей

сватбеният диджей – инструкции за употреба